Boek een Vakantiehuis in Les Issambres

Je vakantie doorbrengen in aan de Côte d’Azur is waanzinnig lekker. Er zijn veel verschillende plaatsen waar je een vakantiehuis kunt huren, maar in Les Issambres zit je toch wel heel goed en comfortabel, zeker als je van rust houdt. Het mooie van Les Issambres is dat er voor elk budget een schitterend vakantiehuis te huur is. Ben je nieuwsgierig geworden, dan wil je vast weten welke vakantiehuizen er allemaal tot je beschikking staan?

De omgeving van Les Issambres

Les Issambres strekt zich uit over een lengte van 8 km rots- en fijne zandstranden. Deze plaats is een aaneenschakeling van villa wijken. Het kleine, maar gezellige centrum ligt gecentreerd aan een dorpsplein, waar elke maandag markt is. Tijdens het hoogseizoen is er op de boulevard genoeg te beleven voor de toeristen, zoals toeristische markten. Hier worden lokale producten verkocht, op de weekmarkt worden ook Brocante producten aangeboden. Gezellige restaurants zijn er in overvloed en ook de jeugd hoeft zich niet te vervelen, zij kunnen terecht in een discotheek die gelegen is op het strand. In de nabije omgeving van Les Issambres ligt het natuurgebied ‘Les Petites Maures,’ waar je naar hartenlust kunt wandelen.

Prachtige omgeving van de Provence

Diverse soorten vakantiehuizen

De keuze uit het aanbod vakantiehuizen in Les Issambres is groot, maar ook enorm uiteenlopend, van simpele stadswoningen tot mega luxe villa’s. Niet is er alleen voor elk budget een vakantiehuis in Les Issambres te vinden, maar ook voor elke wens is er een passende vakantiewoning.

Stadswoningen in Les Issambres

De stadswoningen die je in Les Issambres kunt huren zijn geschakelde of hoek-geschakelde vakantievilla’s.

Cap Emeraude

De stadswoning Cap Emeraude is voor kleine gezinnen van maximaal 4 personen en is van alle gemakken voorzien. Het is een geschakelde hoekvilla, dat gebouwd is in Provençaalse stijl, gelegen in een rustige omgeving en voorzien van een gemeenschappelijk zwembad. Er is zelfs een eigen parkeerplaats op het terrein. De 12 villa’s waar Cap Emeraude deel van uitmaakt liggen op een afgesloten terrein. Vanuit Cap Emeraude zit je in no-time in het centrum of op het strand (50 meter).

Townhouse

Gaat je voorkeur uit naar iets meer luxe, dan ben je in vakantiehuis Townhouse aan het juiste adres. De luxe zie je ook terug in de keuken, waar je meer aantreft dan dat je eigenlijk nodig hebt. Vanaf het afgesloten terrein kun je eenvoudig op het strand komen met behulp van een speciaal aangelegde looptunnel. In de schitterende tuin bevinden zich een zwembad, een poolhouse en diverse terrassen.

Townhouse aan de kust

Natuurlijk zijn er nog veel meer geschakelde vakantiehuizen in Les Issambres te vinden.

Vakantievilla’s in Les Issambres

Villa Limage

De luxe die Villa Limage te bieden heeft is dat de masterbedroom een super groot tweepersoonsbed heeft, een eigen badkamer met ligbad en toilet en een terras. Ook de andere slaapkamer heeft de luxe van een eigen badkamer. Op de verdieping bevinden zich nog eens drie slaapkamers, die elk beschikken over een eigen badkamer. Alle slaapkamers zijn dus voorzien van een eigen badkamer. Wat een enorme luxe om zoveel privacy te kunnen hebben.

Villa Fiona

Villa Fiona is een moderne villa met uitzicht op de zee, dat in 2008 volledig gerenoveerd is en is gelegen op 100 meter hoogte op het domain du Corsaire. Het vakantiehuis ligt in een grote tuin met een privé zwembad. Er zijn diverse terrassen aangelegd en er is zelfs een buitenkeuken geïnstalleerd waar je gebruik kunt maken van een vaste BBQ.

Villa Digna

Villa Digna is een villa dat geschikt is voor vier volwassenen en twee kinderen. Vooral de enorme tuin van wel 20.000 m² is een plaatje om te zien. De tuin bevat een zwembad dat indien je wilt verwarmd kan worden, je kunt er jeu de boules spelen op de daarvoor aangelegde baan en er zijn diverse terrassen aangelegd op verschillende hoogtes. Ideaal om ’s avonds je maaltijd te nuttigen of te genieten van een heerlijk glas Franse wijn.

Nog veel meer vakantiehuizen

Er zijn nog veel en veel meer vakantiehuizen in deze plaats te huur. Dit is pas een tipje van de sluier die is opgelicht in het aanbod van vakantiehuizen in Les Issambres. Sommige van deze vakantiehuizen hebben een prachtig uitzicht over de zee en de baai van Saint Tropez, andere liggen gesitueerd in het dorp en bieden andere prachtige aspecten.

BertBoek een Vakantiehuis in Les Issambres